Helyi csemegék itt is ott is

Címkék: ne hagyd ki

2013.01.09. 09:45

Újra dinnyési piac

Amellett, hogy azon munkálkodunk, hogy minél több emberhez juttassuk el a helyi finomságokat és bebizonyítsuk, hogy a magyar termék kiállja a minőségi próbát, szeretnénk egy csokorba gyűjteni minden a környéken zajló tudatos vásárlást elősegítő programot. És szerencsére egyre több hasonló kezdeményezésről tudunk beszámolni.

Íme egy a napokban, ahonnan biztos, hogy nem távozunk üres kosárral. Termelői piac lesz januárban a dinnyési Hagyományörző Központban. Január 12-én szombaton 8-13 óráig népzene, jó hangulat, és a legjobb környékbeli termelők várják a piacozni vágyókat Dinnyésen. Ott lesznek élelem tárunk fő alkotói: Kovács Szilvi kézműves, a cukorminimaizálást tökélyre fejlesztő lekvárjaival, szörpjeivel,  Bernhardt Laci egyedi, nátrium-nitrit mentes füstöltárukkal,   Török Gergő utánozhatatlan parenyicájával, friss és érlelt sajtjaival.

Mi nem hagyjuk ki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://magtarokokozert.blog.hu/api/trackback/id/tr675003888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása