Mikor Waldorf játszóházat hirdettünk az Ökoközért Piknikre még nem tudtuk, hogy milyen tevékenység segítségével pillanthatnak majd be vendégeink a Waldorf pedagógiába. Bíztunk mentorainkban, hogy összeállítanak valami kezet, szívet és szemet gyönyörködtető programot gyermekeinknek. A Húsvét utáni átváltozás ihlette a szombati játszóház megálmodóit. Fát és gyapjút adnak az apró kezecskékbe, hogy saját képzelőerejükkel és munkájukkal varázsolhassanak valami újat a természetes anyagokból. A fiúk csiszolással, a lányok finomabb kézimunkával élhetik át az alkotás örömét. Lesz fakarika, pillangó, élő faág és lehetőség az elmélyült tevékenységre. És a mese sem maradhat el, a  játszóház végén a telhetetlen hernyócska meséjének segítségével lehetünk részesei egy teljes átalakulásának.

Szeretettel várunk benneteket április 20-án 15 órától Székesfehérvár-Kisfaludon a közösségi házban (Könyves Kálmán utca).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magtarokokozert.blog.hu/api/trackback/id/tr695229594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása