Hibás tudás?

2013.03.10. 14:21

http://antalvali.com/hirek/parlagfu-vedelmeben.html

Valamiért azt gondolom Rólatok, hogy már Ti sem a fősodrású médiából tájékozódtok, ezáltal azt is elképzelhetőnek tartjátok, hogy hihetetlen mennyiségű hibás tudással vérteztek fel bennünket az évek hosszú során. Az egyik ilyen a parlagfű kérdése. Szerintem az a legdurvább ebben, hogy bár feldereng az agyunkban, hogy talán a Természet jobban tudja, na de ha büntetnek ért….biztos okuk van rá. Van is.

„Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert”

Figyeljünk a pici hangra ott bent. Ha megszólal, járjunk utána. Részemről idén alig várom, hogy nőjön a kertünkben és végre kipróbáljam. Majd beszámolok. Ha valaki velem tart abszolúte bio parlagfüvem lesz idén is és szívesen osztozom. Rendeléseket az okokozert@gmail.com címen várom, természetesen csak idényben.

http://antalvali.com/hirek/parlagfu-vedelmeben.html

A bejegyzés trackback címe:

https://magtarokokozert.blog.hu/api/trackback/id/tr495125811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drávai László 2013.04.12. 16:39:52

Hogy ez mennyire így van, órákon keresztól lehetne ecsetelni. Tavaly a MOGY -on, (Magyarok Országos Gyűlése) találkoztunk a "Sárkányfüves emberrel" Ő évek óta feldolgozza a parlagfüvet a youtube -on látható vele egy riport is. több helyen olvasható akár az őssejtre ható stimuláló hatása... Amúgy keserű, mint az epe... Sok sikert a feldolgozásához, terjesztéséhez.
süti beállítások módosítása